Alles over
vakkleding.

Met een perfecte pasvorm en fijne details.

Er ook goed uitzien

Wie zorgkleding draagt wilt comfort!

Wie zorgkleding draagt wil comfort, maar je wilt er ook goed uitzien. Of je nou bedrijfskleding in de bediening en horeca draagt, of dat je bedrijfskleding in het ziekenhuis draagt: lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien.

Om te garanderen dat u hoogwaardige kwaliteit kleding krijgt, leveren wij zorg kleding van De Berkel. Met een perfecte pasvorm en fijne details weet u zeker dat u nog jaren vooruit kan. Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.

Dat is uw personeel

Speciaal voor alle horeca tijgers.

Wilt u uw personeel van top tot teen aankleden in uw eigen huisstijl. Kies dan voor bedrukte horecakleding van Tempelman. Wij leveren diverse artikelen om uw bedrijf perfect herkenbaar te maken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Blouses

Koksbuizen

Sloven

Colberts

Blazers

Gilets

Pantalons

Stropdassen

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.