Wie zijn wij?

Tempelman heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van bedrijfskleding, relatiegeschenken, horeca-, zorg-, en vakkleding. Ongeacht hoe groot of klein uw organisatie of order is, wij verzorgen het graag voor u!

Kiest u voor exclusiviteit om een aantal van uw relaties te verrassen of wilt u reclame maken voor uw organisatie tijdens een groot evenement? Tempelman heeft het passende (relatie)geschenk of gadget.

Showroom

Wij maken graag kennis met u én uw organisatie, bij voorkeur op afspraak, bij u op kantoor of in onze sfeervolle showroom. Wij onderscheiden ons door actief mee te denken, u te adviseren of alternatieven voor te stellen. Zo haalt u letterlijk meer uit uw promotie mogelijkheden.

Eigen productie

Doordat wij onze productie in eigen handen hebben, kunnen wij snel voor u uw bedrijfskleding, horecakleding, zorgkleding en vakkleding voor u afhandelen. Dankzij onze eigen productiehal kunnen wij snel schakelen mocht u een spoed order hebben.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Fair Wear Foundation