Bedrukte tassen in alle soorten en maten

Bedrukte tassen zoals bedrukte draagtassen, bedrukte rugzakken, laptoptassen of schoudertassen, je vindt alles bij Tempelman. Op zoek naar vilten tassen of laptoptassen bedrukken of de populaire papieren of katoenen tassen met uw logo? Wij kunnen het aanbieden voor een scherpe prijs. Met ruim 200 verschillende tassen, is er altijd wel een reclametas naar wens te bedrukken.

Big Shoppers

Big shoppers zijn ideaal voor het vervoeren van veel spullen. Big shoppers ziet u veel in winkels als supermarkten, kleding winkels en op grote markten. Big shoppers zijn dus ideaal voor het maken van reclame voor uw bedrijf.

Transparante tassen

Transparante tassen zijn zeer geschikt om uw relatiegeschenk in weg te geven. Daarnaast geven ze een extra luxe uitstraling aan uw bedrijf.

Papieren tassen

Vanaf 1 januari 2016 mogen winkels geen gratis plastic tasjes mee geven aan klanten. Papieren tasjes zijn hiervoor de oplossing. Wij bieden diverse soorten en maten papieren tasjes aan in diverse kleuren zodat de papieren tasjes perfect bij uw huisstijl passen. Daarnaast kunt u uw papieren tasjes laten bedrukken met uw eigen logo of persoonlijke tekst zodat uw tassen herkenbaar zijn voor uw klanten.

Materialen

Er zijn diversen soorten materialen beschikbaar voor tassen. Van papieren tassen tot plastic tassen en van big shoppers tot stoftassen, wij kunnen het allemaal leveren.

Duurzaamheid

De materialen die gebruikt worden zijn zo gemaakt dat de tassen jaren lang mee gaan.

Laat uw tassen bedrukken met uw eigen logo

Bedrukken van tassen met uw eigen logo, precies zoals u het in gedachten heeft? Uw eigen ontwerp, speciaal en op maat voor uw bedrijf, beurs of productpresentatie? Laat dat over aan Tempelman. Wij, als specialisten in het bedrukken van tassen, bieden een uitgebreide collectie aan kwalitatieve en fraaie tassen, bestaande uit meer dan 160 verschillende modellen. Omdat onze tassen verkrijgbaar zijn in een talrijk aan formaten, soorten en kleuren, vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Bij Tempelman kunt u op een eenvoudige en voordelige wijze keuze maken uit een groot aanbod van unieke modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor draagtassen, goodiebags of big shoppers, maar ook rugzakken, reistassen en sporttassen behoren tot ons assortiment. Laat u verrassen door een breed scala aan mogelijkheden die u doet verzekeren van een ontwerp en vormgeving zoals u dat wenst.

Vrijetijds tassen