T shirt bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo

T shirts laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of vereniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tempelman heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en bedrukken of borduren van shirts. Bij ons kunt u daarom gemakkelijk uw eigen t shirt laten bedrukken. Dankzij onze hoogwaardige collectie shirts weet u zeker dat u de perfecte pasvorm en kwaliteit heeft. In onze showroom hebben wij diverse soorten, maten, kleuren en kwaliteiten shirts liggen. Bij ons in de showroom krijgt u passend advies over de kwaliteit en mogelijkheden.

T shirts heren

In onze showroom hebben wij diverse soorten heren t shirts liggen.

Reclame shirts

Shirts zijn perfect om reclame te maken voor uw bedrijf of vereniging. Dankzij de opvallende kleuren in combinatie met uw logo springen uw T-shirts overal bovenuit. Naast het maken van reclame met Shirts zijn ze ook handig voor het aantonen van uw personeel op evenementen.

T shirts bedrukken of borduren

Laat uw shirts personaliseren met bijvoorbeeld de namen van uw personeelsleden of vrijwilligers. Hiermee zorgt u ervoor dat uw klanten direct weten met wie ze te maken hebben. Hierdoor krijgt u een zeer professionele uitstraling en straalt u een vriendelijk beeld uit.

Shirts bedrukken of borduren

Shirts nodig voor een sportdag? Dan verwijzen wij u graag door naar onze sportkleding pagina. Hier vindt u diverse sportkleding waaronder sport T-shirts.