Uw team helemaal op maat.

Wij leveren uw teamwear.

Uw team in eigen kleding

Sportief gaan wij te werk met uw kleding.

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan functionele sportkleding van een hoge kwaliteit ongeacht welke sport u beoefent. Op alle artikelen drukken we een veelheid aan uitingen, als grote en kleine nummers, (club)logo’s, clubnamen, spelersnamen, sponsorlogo’s en nog veel meer. Op welk niveau uw team of club ook speelt, met onze sportkleding straalt u pure klasse uit.

Gewonnen

Ook voor uw sportprijzen.

Heeft u gewonnen? Of wilt u op een andere wijze de prestaties van uw team belonen? Wij hebben een grote collectie aan sportprijzen in onze showroom die wij voor u op maat kunnen personaliseren. Wilt u meer weten of eens komen kijken naar de mogelijkheden. Maak dan gemakkelijk een afspraak bij ons in de showroom.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.