Powerbanks in alle kleuren en vormen

Zoekt u iets origineels als relatiegeschenk? Powerbanks zijn een dan zeer origineel relatiegeschenk. Een powerbank is een handige, compacte (nood)oplader voor mobiele apparaten, waarbij u geen stopcontact nodig hebt om uw mobiele apparaten op te laden. Ideaal voor onderweg. Met een volgeladen powerbank kunt u uw telefoon, tablet of eventueel een fototoestel altijd opladen, waar u ook bent. In de trein, aan het strand of zwembad of op vakantie. Wij leveren diverse soorten, maten en kleuren powerbanks. Zo kunt je powerbanks bedrukken, die precies bij jouw bedrijfskleuren, doelen en budget passen.

 

Hieronder hebben wij alvast een klein deel van collectie gepresenteerd. Zo krijgt u alvast een impressie van ons aanbod powerbanks.

Nooit meer met een lege batterij

Powerbanks met veel extra's

In onze collectie powerbanks hebben wij niet alleen powerbanks die functioneren als oplader voor je mobiele apparaten, maar ook als speaker of zaklamp. Zo krijgt uw powerbank meer functionaliteit en zal deze dus ook vaker gebruikt worden. Iedere keer als uw relatie de powerbank gebruikt, zal er gedacht worden aan uw bedrijf.

Personaliseer uw powerbanks met uw logo

Geef uw powerbanks een persoonlijke touch door uw logo of tekst op de powerbank te bedrukken. Door ons grote aanbod aan vormen en kleuren powerbanks kunt u de powerbanks geheel naar eigen smaak samenstellen. Hierdoor kunt u de powerbanks perfect met uw huisstijl matchen, zo creëert u nog meer herkenbaarheid bij uw klant.