Wie wij zijn en wat wij doen.

Maak kennis met Tempelman.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij verzorgen het graag voor u.

Tempelman heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van bedrijfskleding, relatiegeschenken, horeca-, zorg-, en vakkleding. Ongeacht hoe groot of klein uw organisatie of order is, wij verzorgen het graag voor u! Kiest u voor exclusiviteit om een aantal van uw relaties te verrassen of wilt u reclame maken voor uw organisatie tijdens een groot evenement? Tempelman heeft het passende (relatie)geschenk of gadget.

Actief meedenken

Breng een bezoekje aan onze showroom.

Wij maken graag kennis met u én uw organisatie, bij voorkeur op afspraak, bij u op kantoor of in onze sfeervolle showroom. Wij onderscheiden ons door actief mee te denken, u te adviseren of alternatieven voor te stellen. Zo haalt u letterlijk meer uit uw promotie mogelijkheden.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.