Maak uw bedrijf herkenbaar door uw textiel te bedrukken of te borduren.

Iedere ondergrond, ieder materiaal vraagt om zijn eigen bewerkingstechniek. Wij weten dat als geen ander en geven u graag advies. Afhankelijk van uw budget zijn soms meerdere opties mogelijk. BestSales promotions denkt met u mee en adviseert u graag over de juiste bedrukkingsvorm om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Borduren

Borduren is een fraaie en duurzame bewerking van uw logo of bedrijfsnaam op onder andere kleding, badtextiel, caps en daarvoor geschikte tassen. De bewerking wordt met een borduurmachine op het artikel geborduurd, waarbij (zeer) veel verschillende kleuren gebruikt kunnen worden.

borduurmachine-foto-een

Bedrukken

printer-foto

Bij transferdruk wordt, vaak door middel van zeefdruk, een transfer van het logo of de tekst gedrukt. Deze transfer wordt met warmte en druk met behulp van een drukpers op het artikel ‘bevestigd’. Een artikel dat ongeschikt is voor directe druk kan met deze techniek toch van uw opdruk worden voorzien. Denk hierbij aan tassen, caps en kleding.

Graveren

Gravures
Een gravure is een afdruk van een afbeelding die op een metalen plaat wordt gemaakt.

Lasergraveren
Hierbij wordt het logo, door middel van een laser in een artikel gegraveerd. Bij deze methode is geen kleurgebruik mogelijk, maar bepalen de ondergrond en de intensiteit van de laser de uiteindelijke kleur van het logo of de tekst.

Blindgraveren / diepgraveren / diamantfrezen
Hierbij wordt het materiaal iets dieper weggehaald waardoor het mogelijk is om de gravering in te kleuren. Vooral op metalen artikelen zoals pennen geeft dit, afhankelijk van de gebruikte techniek, een subtiel effect of een slijtvaste, kleurrijke mogelijkheid om uw bedrijf te profileren.

borduurmachine-foto-een

Nog vragen over borduren of bedrukken?