Werkbroeken voor echte vakmannen.

Van zeer hoge kwaliteit.

Val op met uw eigen werkbroeken

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie.

Op zoek naar werkbroeken? Dan ben u bij Tempelman aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie werkbroeken hangen in diverse soorten en maten. Onze werkbroeken zijn van zeer hoge kwaliteit en in diverse soorten, kleuren en kwaliteiten leverbaar.

Extra veilig aan het werk?

Zorg ervoor dat u tijdens het werken extra opvalt met de opvallende veiligheidswerkbroeken. Met deze werkbroeken zorgt u ervoor dat u tijdens het werk extra opvalt en extra aandacht trekt. Deze werkbroeken zijn uiteraard ook te voorzien van uw bedrijfslogo of tekst.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.