T-shirts laten bedrukken.

Met de perfecte pasvorm en kwaliteit.

Meer dan 20 jaar ervaring

Bent u bij ons aan het juiste adres.

T-shirts laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of vereniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tempelman heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en bedrukken of borduren van shirts. Bij ons kunt u daarom gemakkelijk uw eigen t shirt laten bedrukken. Dankzij onze hoogwaardige collectie shirts weet u zeker dat u de perfecte pasvorm en kwaliteit heeft. In onze showroom hebben wij diverse soorten, maten, kleuren en kwaliteiten shirts liggen. Bij ons in de showroom krijgt u passend advies over de kwaliteit en mogelijkheden.

Shirts zijn perfect om reclame te maken voor uw bedrijf of vereniging. Dankzij de opvallende kleuren in combinatie met uw logo springen uw T-shirts overal bovenuit. Naast het maken van reclame met Shirts zijn ze ook handig voor het aantonen van uw personeel op evenementen.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.