Op zoek naar sweaters of vesten?

Bedrukt met eigen logo of tekst.

Bezoek onze showroom

Wij hebben diverse sweaters op voorraad.

Op zoek naar sweaters of vesten? In onze showroom hebben wij diverse soorten sweaters hangen van verschillende soorten, maten, kwaliteiten en kleuren. Er zit dus altijd wel iets bij wat u zoekt. Daarnaast kunnen wij uw sweaters borduren of bedrukken met uw eigen logo of tekst. Hiermee creëert uw een perfecte uitstraling naar uw klanten.

Naast de standaard sweaters bieden wij ook polosweaters aan. Deze sweaters stralen extra luxe uit en zorgen voor een comfortabele sluiting bij uw nek. Ook polosweaters zijn ideaal voor het uiten van uw huisstijl dankzij de velen kleuren waarin de sweaters beschikbaar zijn.

Perfect voor evenementen

Hooded sweaters.

Hooded sweaters worden vaak gebruikt voor diverse evenementen. De reden hiervoor is simpel, de pasvorm, kwaliteit en zijn opvallende kleuren. Dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit gaan deze sweaters lang mee en blijven ze hun mooie kleur houden. Hooded sweaters worden vaak voorzien van logo’s of namen. Kom gezellig langs in onze showroom waar wij u passend advies kunnen geven over de verschillende soorten, kleuren en kwaliteit kunnen geven.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.