Uw polo’s laten bedrukken.

In diverse kleuren en kwaliteiten.

Uw bedrijf of vereniging

U wilt uw eigen logo laten bedrukken of borduren?

Polo’s laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo of verenigingslogo? Dat kan bij Tempelman. Wij leveren uitstekende kwaliteit polo’s in diverse kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u met een gerust hart een polo kiezen die past bij uw bedrijf of vereniging.

Naast de standaard één kleuren polo’s bieden wij ook polo’s aan met twee kleuren. Dankzij deze collectie polo’s heeft u extra keus om uw huisstijl naar voren te brengen. Hiermee creëert u extra herkenbaarheid voor uw klanten. Daarnaast geven deze polo’s een extra vriendelijke uitstraling en zitten ze ook nog eens comfortabel.

Fair Wear Foundation

Omdat wij bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij zoveel mogelijk met leveranciers die werken volgens de richtlijnen van de Fair Wear Foundation.

Eigen productie

Met spoed uw kleding borduren of bedrukken?

Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is het mogelijk om snel een spoedorder af te handelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij kunnen u ook via de mail of telefoon advies geven over onze service. Daarnaast kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen via info@tempelmanapeldoorn.nl of bel naar (055) 355 0038.